zaterdag 8 mei 2010

Griekenland, het begin van het einde?





Grote paniek op de beurzen nadat Standard and Poor's de kredietwaardigheid van Griekenland drastisch naar beneden bijstelde. Let er op dat Standard and Poor's dezelfde organisatie is (een Amerikaanse organisatie) die ervoor heeft gezorgt dat ontelbare financiele instellingen en zelfs banken een A tot AAA rating kregen terwijl ze dat helemaal niet waard zijn. Daardoor is een groot gedeelte van de economische crisis ontstaan waarbij Goldman Sachs miljarden dollars en euro's verdiend heeft. Er lopen inmiddels diverse onderzoeken tegen deze organisatie. Voorbeeld

Volgens diverse bronnen op internet die in mijn ervaring al eerder gelijk gekregen hebben met hun voorspellingen zal deze crisis zich over Europa uitbreiden, eerst richting Spanje, Portugal, Oekraine maar later misschien zelfs naar Engeland. Dit zal leiden tot een drastische devaluatie van de Euro en de Dollar. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat de banken voor een bepaalde tijd dicht gaan. Het lijkt dus zaak om te zorgen voor een aantal weken tot een maand cash geld in huis te hebben en dan maar te hopen dat er nog iets te halen valt in de supermarkten. Nu alvast wat houdbaar voedsel (blikken, rijst etc) en water in huis te halen is ook nooit een slecht idee. Als er, zoals we allemaal hopen, weinig gebeurt komt dat eten wel een keertje op. Weggegooid geld is het dus in ieder geval niet.



Als de crisis wel doorzet zou dat het begin kunnen zijn van de derde wereldoorlog, waarschijnlijk te beginnen met een 9-11 achtige aanslag ergens in de US of Engeland. Dit zal dan al snel toegeschreven worden aan groepen die gebaseerd zijn in Yemen of Iran waarop de oorlog aldaar zich zal uitbreiden. Het is ook mogelijk dat, indien de aanslag in de US plaatsvindt dit toegeschreven zal worden aan groeperingen die zich sterk maken voor verschillende onderdelen van de grondwet aldaar zoals vrije meningsuiting en het recht zich te bewapenen. De zgn. 'Tea parties' zijn daar een goed voorbeeld van. Ook organisaties die tegen de nieuwe gezondheidszorg in de US zijn komen in aanmerking als ook anti Federal Reserve groepen. Hoe dan ook, een nieuwe aanval in de orde van grootte van 9-11 zal waarschijnlijk 'martial law' tot gevolg hebben in grote gedeelten van de US. Als dit eenmaal gebeurt zie ik dat niet zo snel meer teruggedraaid worden.

Het is in Europa (in mijn ervaring in ieder geval, als er iemand anders weet hoor ik 't graag) niet gemakkelijk om fysiek goud in een kluis ergens of zelfs in je eigen huis aan te schaffen. Dit zou dan in munten moeten zijn zodat je er in het ergste geval als de Euro niets meer waard is nog mee kan betalen. Wat je wel kunt doen is een deposito openen en daarmee in goud beleggen. Mijn goud deposito is sinds half februari meer dan 20 percent in waarde gestegen.

Het lijkt erop dat deze crisis en de anderen die zullen volgen vooropgezet en geplanned zijn. De Griekse president bijvoorbeeld is een prominent lid van de Bilderberg groep.

De grote bankiers zijn nu zo'n beetje klaar met het leegzuigen van de US en laten 't imploderen. Nu gaan ze 't laatste beetje geld uit Europa wegtrekken om vervolgens een nog grotere crisis te veroorzaken die zal resulteren in een nieuwe wereldoorlog. Ik denk dat nog voor het einde van dit jaar de financiele struktuur volledig zal instorten en er grote tekorten zullen gaan ontstaan in bijna elk onderdeel van de samenleving. Rellen en wellicht aanslagen zullen het gevolg zijn, hetgeen weer een goed excuus zal zijn om nog meer strenge maatregelen af te kondigen zoals de noodtoestand, het sluiten van de banken, avondklokken etcetera.

op 6 mei zou een grootschalige oefening van de FEMA in de US van start gaan. Het scenario van deze oefening behelsde onder meer de detonatie van twee IND's (Improvised Nuclear Devices). Dit zouden fissie of fusie bommen kunnen zijn maar ook conventionele 'dirty bombs' zouden hieronder vallen. De gevolgen van zo'n aanslag zouden onoverzienbaar zijn. Houdt er hierbij rekening mee dat zowel bij de aanslagen van 9-11 als de Madrid en London bomaanslagen soortgelijke oefeningen liepen die zich met het exact zelfde scenario bezig hielden. Deze oefening is, waarschijnlijk door alle publiciteit die het uigelekte document hierover heeft gekregen, afgelast. Vandaag vond ik echter dezelfde oefening weer terug maar nu voor 17-21 mei. 19 Mei is toevallig ook de datum waarop Griekenland 8.5 miljard Euro moet herfinancieren. Het document dat de oefening beschrijft is hier te downloaden.
Meer informatie hier.

BBC berichtgeving over Griekenland en de crisis


Geen opmerkingen:

Een reactie posten